Rajčatové chutney
Červená rajčátka od paní Škodové z Libotenic s cibulí vařené ve vinném octu s třtinovým cukrem, zázvorem, chilli, kardamomem, česnekem a bazalkou. Jemné.
Kategorie: | Hořčice a chutney |
---|
Složení: Rajčata, cibule, vinný ocet, třtinový cukr, zázvor, česnek, chilli, bazalka, kardamom a olej.
Obsah: 200 ml
Chutney (čatní) může být sladké, pálivé, kyselé nebo lehce pikantní; hladké jako pyré nebo s celými kousky. Jedno mají společné, konzervačními prostředky jsou cukr a ocet. Vzniklo v Indii a tradičně se podává k masům. Záměrem chutney je chuťově účinkovat v přímém kontrastu k masu, k němuž se jí, a to předpokládá, aby koření, vůně a kyselost měly převahu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář