Zvýrazněte chuť Vašeho jídla variací hořčic, chutney a cibulád. Ke grilování jak stvořené!

Hrubozrnná hořčice s balsamicovým octem z Modeny a medem. Štiplavost, kyselost a nasládlost v jedné skleničce. Výtečný doplněk ke grilování.

Krásně žlutá hořčice po kurkumě s celými kuličkami černé hořčice. Štiplavá společnice všech uzenin a grilovaných mas.

Zkaramelizovaná cibulka dušená s malinami ve směsi balzamikového octa a třtinového cukru s kořením. Skvělá kombinace sladkých a kyselých chutí. Cibulové zavařeniny neboli cibulády se skvěle hodí ke grilovanému nebo pečenému masu, k bramborám i rýži.

Zlatavé meruňky s cuketou, cibulí, rozinkami a citrony vařené ve vinném octu s třtinovým cukrem, zázvorem, chilli a česnekem. Pikantní.

Výrazně aromatické pesto z medvědího česneku. Skvělé k těstovinám nebo na rozpečenou bagetku.

Červená rajčátka od paní Škodové z Libotenic s cibulí vařené ve vinném octu s třtinovým cukrem, zázvorem, chilli, kardamomem, česnekem a bazalkou. Jemné.